Doç. Dr. Hakkı Çiftçi ödüle doymuyor

.

Gündem Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 13:35:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi Stratejik Araştırmalar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hakkı Çiftçi, Türk Dünyasına yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı çeşitli ödüllere layık görüldü.

Çiftçi, Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Elbrus İseyeva tarafından ve Azerbaycan Uluslararası İlmi Araştırmalar Birliği Direktörlüğünce, ‘’Türk Dünyası Bilim Onur Ödülü’’ ile Türk Dünyası ‘’Fahri İlim Mükafatı’’ na layık görüldü. Söz konusu ödüller, Nahcivan Devlet Üniversitesinin tanınmış dil alimlerinden Prof. Dr. Mahire Nagıqışı Hüseyinova tarafından takdim edildi.  Doç. Dr. Hakkı Çiftçi, ayrıca ‘’Hoca Ahmet Yesevi ödülü ve Teşekkürname’’sini, Mingeçevir Devlet Üniversitesi Rektörü Şahin Bayramov’un elinden, SSCI yayınından dolayı da ‘’ Kurtuluş Bilim Ödülünü’’ Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanlığınca verildi.

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Halit Kanak ve Adana Şube Başkanı Ümit Özlü Çiftçi’yi kutlayarak, başarılarının daim olmasını diledi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.