SAĞLIK-SEN ADANA ŞUBESİ SONBAHAR ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Sonbahar Şenliği, 28 Eylül 2024 tarihinde Sarıçam Yörük Ormanı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Şenliğe aileleriyle birlikte katılan 2000'i aşkın sağlık çalışanı, gün boyu süren etkinliklerle keyifli v

Gündem Yayın: 29 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2024 11:27:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Etkinlikte katılımcılara kebap, tatlı, çay ve kahve ikram edildi. Canlı müzik eşliğinde eğlenen sağlık çalışanları ve aileleri için çocuk oyun parkı ve çeşitli aktiviteler de sunuldu. Hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenen eğlenceler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca, sağlık çalışanları bu keyifli gün içerisinde sosyal sorumluluk bilinciyle Kızılay'a kan bağışında bulundular.

Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ olmak üzere, yer tahsisi, çay ve tatlı ikramlarıyla şenliğe destek veren belediyeye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, sponsor olarak desteklerini esirgemeyen Süreç Eğitim Kurumları, Medline Hastanesi, Miss Bohem ve Metro Yemekçilik'e teşekkür ediyoruz. Müzik ve şovlarıyla şenlik atmosferini canlandıran Enis Cinpolat  ve ekibine de ayrıca şükranlarımızı sunarız.

Sonbahar Şenliği'nin düzenlenmesinde emeği geçen Sağlık-Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcımız Hasan Ferudun  Altıparmak Fatih Akçal, Mehmet Öztürk, Süleyman Bora Mesutoğlu, Abidin Aktaş Oğuzhan Kan,Gençlik Kolları Başkanımız Anıl Polat, Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Çelik, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Hüsne Çevikoğlu, Hüsne Molu, Ayşe Güngördü ve Atilla Çoban’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca, her daim yanımızda olan Mehmet Kayacan, Alperen Mesutoğlu, Bora Mesutoğlu ve Erdem Aktaş'a, basın mensuplarına, tüm temsilcilerimize ve katılımcılara da teşekkürlerimizi sunarız.

İlçe başkanlarımız Metin Şahin, İzzet Vicdan, Zeki Albayrak, Gökhan Şakar ve Taliye Ünlü'ye; uzak mesafeye rağmen katılım gösteren tüm temsilcilerimize ve basın mensuplarına, özellikle Cumali Kızgın, Gökmen Oğur, Abit Taşcılar ve Fatma Kar’a ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu şenlik, sağlık çalışanları arasında dayanışma ve birlik ruhunu pekiştiren güzel bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Katılım beklediğimizden fazla oldu ancak hep birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Önümüzdeki yıllarda daha merkezi bir yerde ve daha geniş katılımlı bir 'Sağlık Festivali' düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.