28 Mart 2023 - Salı

Tahavvül

.

Yazar - Emine Küçük
Okuma Süresi: 2 dk.
Emine Küçük

Emine Küçük

-
Google News

Önemli ve marjinal bir haftadan selamlar.

Kimimize göre değişik, kimimize göre boş vermişlik, kimimize göre ise teslimiyeti hissedeceğimiz sıra dışı bir hafta bizi bekliyor.

Peki hangi duyguyla yöneteceğiz bu haftayı?

Bilmiyoruz, bilemiyoruz değil mi?

Arafta gibiyiz…

Her şey değişiyor, dönüşüyor, bugün boş vereceğimiz bir konu bir durum belki birkaç gün sonra teslimiyete adayacağız kendimizi.

Gökyüzü kavuşumları enerjilerin farklılaşmasına, hem dünya gündemi hem kişisel hayatlarımızda sürprizlerle dolu bir zamana işaret ediyor.

Tabi görebildiğimiz, algılayabildiğimiz kadar!

Haftanın ortalarına doğru önce Jüpiter Merkür kavuşumu, sonra Uranüs Venüs kavuşumu, 20 Nisan güneş tutulmasına doğru ilerlerken bizim rotamızı evrimleştirmeye geliyor sanki…

Peki bu dönüşümlerde kendimizi nasıl bir adaptasyon sürecine geçebiliriz?

Kendimize verdiğimiz cevaplarla şekillendiriyoruz hayatımızı, evrimleşmemizi…

Sakinlik, dinginlik her ne oluyorsa gerektiği içindir bilinci, kendi ruhumuzda sevgiyi hissedebildiğimiz kadar yönetebiliriz. Daha doğrusu ne kadar çok kendimizle barışık, umutlu, sevgiyle donattığın iç dünyanı yansıttığın kadardır hayat, yaşam…

Yani yine bizde başlıyor bizde bitiyor!

Bu farkındalıkla ilerleyebildiğimiz sürece gökyüzünde kavuşumlar tutulmalar bizi etkilemez, biz etkileriz. Çünkü neyin neden nasıl olduğunu öğrenmeye çalıştıkça evrimleşir ve teslimiyetin nasıl bir sır kapısı olduğunu biliriz.

Hani Yunus Emre demiş ya;

“Kendimi bir nokta olarak gördüğümde, bir bakmışım ki anlamlı bir cümlenin sonundayım.”

 Şimdi soruyorum size güvenilir bir sır kapısında nokta olmaya ne dersiniz?

Hayattaki sürprizlerin sizleri bir noktaya ulaştırması dileğiyle.

Mutlu haftalar dilerim.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.