HACIHASANOĞLU: "HEDEFİMİZ 1. LİG"

Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Hacıhasanoğlu, yeni sezonda iç saha maçlarını Adana’da oynamayı çok istediklerini söyledi.

Spor Yayın: 23 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2024 08:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

İç saha maçlarını Adana’da oynadıkları takdirde taraftarları ile daha çok bütünleşeceklerini dile getiren Tarık Hacıhasanoğlu, “Ali Hoşfikirer Stadı’nın lig oynanacak kriterlere gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

Yeni sezonda 2.Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını anlatan Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Hacıhasanoğlu, “Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teknik kadromuz, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Tek hedefimiz takımımızı birinci lige taşımaktır. Bunun içinde tüm Adanalıların desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.