AVCI: "FEDAKARLIK ETME SIRASI BENDE"

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay'ın listesinden İYİ Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterilen girişimci iş insanı Barış Avcı, "Bana çok şey katan bu şehir için emek verme, çaba gösterme, fedakarlık etme sırası bana geldi" diyerek kolları

Siyaset Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 15:41:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"Birçoğunuz beni Adanalı olarak bilir. Oysa ben Artvin doğumluyum ama sizler Adanalı bilmekte haksız değilsiniz" diyerek açıklamasına başlayan İYİ Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Avcı, "İlkokulu 1984 yılında geldiğimiz Adana'da bitirdim. Ortaokul, lise ve üniversiteyi Adana'da tamamladım. Adana sokaklarında geçti çocukluğum ve gençliğim. Çocuklarım burada doğdu. İşe ilk burada girdim. İş hayatına bu şehirde atıldım. Adana benim için sadece doyduğum yer değil, çocukluğumdan yarım asra yaklaşan yaşıma kadar anılar biriktirdiğim, dostluklarla sarıldığım, sevda ile bağlandığım bir şehir oldu. Sevmek; fedakârlıktır, emektir, çabadır. Yani aslında borçlanmaktır sevmek. Ben, bu şehre borçlandım" diyerek, şimdi bu borcu ödemek için yola çıktığını vurguladı.

Avcı, açıklamasına şöyle devam etti;
"Seyhan Belediyesi Başkanı Sayın Akif Akay Beyefendi’nin listesinden İyi Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Adayıyım. Bana çok şey katan bu şehir için emek verme, çaba gösterme, fedakârlık etme sırası bana geldi.
Şimdi Seyhan'ın bilge başkanı Akif Akay Bey ile çıktığım bu yolda sizlerin desteğini talep ediyorum. Mecliste sizleri temsil etmeye adayım. Seyhan, Adana'dır. Gelin, bu şehrin yönetiminde beraber söz sahibi olalım.
Sevgiyle..."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.