TÜRKİYE'NİN “SANAYİ” TEMALI TEK GENÇLİK KOŞUSU

Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.

Gündem Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 12:38:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yarışma, 26 Mayıs Pazar günü Adana Merkez Park'ta gerçekleşecek.

Sanayicisine kesintisiz ve sorunsuz üretim imkanları sunmanın yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de kente değer katan AOSB’nin, tüm yıla yaydığı spor şenlikleri kapsamında, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler  https://adanaorganize.org.tr/aosb-sanayi-kosusu/ linki üzerinden form doldurarak kayıt yaptırabiliyor. Kayıtlar, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 17.00’e kadar devam edecek.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, sadece bir sanayi bölgesi değil sosyal bir OSB olarak da, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşatmak amacıyla organize ettikleri yarışmanın bölgede faaliyet gösteren sanayiciler ve çalışanlarının yanı sıra​ ulusal çapta tüm halka açık olduğunu bildirdi.

Akpınar, sporun ve sanatın birleştirici gücüne inandıklarını belirterek, “İnsanların fiziksel ve ruhsal sağlığına sunduğu katkının yanı sıra gerek iş yaşamı gerekse özel hayatta motivasyon kaynağı olan sosyal etkinliklerin öneminin bilincinden hareketle her yıl birçok farklı branşta spordan tiyatroya çok sayıda etkinliği hayata geçiriyoruz. Spor Şenliklerimiz de bunun bir parçasını oluşturuyor” dedi.

MERKEZ PARK ŞENLENECEK

Yarışma başvurusu yapan yarışmacılara 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü yarışma öncesinde göğüs numaraları ile tişört verilecek. 26 Mayıs Pazar günü saat 08.00’de başlayacak etkinlik kapsamındaki halka açık koşu; Adana Merkez Park önünde, Fuzuli Caddesi’nden başlayıp, 10.3 kilometrelik parkur boyunca devam edecek. Ayrıca, Merkez Park içerisinde kurulacak olan fuaye alanında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

72 BİN TL ÖDÜL HAVUZU

AOSB Bölge Müdürlüğü tarafından koşuya katılan tüm sporculara madalya ve yarışma logolu tişört hediye edilecek.  72 bin TL ödül havuzu bulunan koşuda; kadın ve erkek kategorisinde dereceye giren ilk 3 yarışmacıya madalya ve kupalarının yanı sıra birincilere 20 bin, ikincilere 10 bin, üçüncüleri 6 bin TL para ödülü verilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.